۲۰ / خرداد / ۱۴۰۴ - 10 June 2025
08:41
کد خبر : 9471839
۰۸:۴۶

۱۴۰۱/۰۹/۰۵

دیدار رئیس کل دادگستری استان با تعدادی از بازداشت شدگان اغتشاشات زاهدان

حجت‌الاسلام والمسلمین علی مصطفوی نیا رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان با تعدادی از متهمین و بازداشت شدگان مرتبط با اغتشاشات اخیر از نزدیک دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، رئیس کل دادگستری استان با تعدادی از بازداشت شدگان اغتشاشات زاهدان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج دیدار کرد.

 
حجت‌الاسلام والمسلمین علی مصطفوی نیا، رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان به اتفاق مهدی شمس آبادی دادستان مرکز استان با همراهی محمد مرادی معاون سلامت اصلاح و تربیت زندانهای استان و حسین صادقی معاون سلامت زندان زاهدان با حضور در این زندان با تعدادی از متهمین و بازداشت شدگان مرتبط با اغتشاشات اخیر از نزدیک دیدار و گفتگو کرد.

رییس کل دادگستری استان در این دیدار ها ضمن تاکید بر رعایت همه جانبه قانون و حفظ حقوق شهروندی بازداشت شدگان آخرین وضعیت قضایی و مراحل رسیدگی به پرونده آنان را بررسی نمود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید