۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
06:33
کد خبر : 9472648
۱۰:۱۶

۱۴۰۱/۰۹/۰۶
فرمانده سپاه اسکو:

رمز تلالو روز افزون بسیج، خدمت رسانی خالصانه است

تبریز- فرمانده سپاه اسکو گفت: اگر امروز علیرغم همه شیطنت ها و دغل بازی های دشمنان انقلاب، همچنان بسیج تلالو دارد بخاطر خدمت رسانی خالصانه بسیجیان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد رضایی در جمع بسیجیان اسکو ضمن تبریک هفته بسیج افزود: بسیج مایه عزت، افتخار و امیدآفرین برای مردم و مایه ترس و عصبانیت دشمنان است و البته باید منزلت این جایگاه را درک و از آن پاسداری کرد چراکه دشمن تنها راه مبارزه با نظام را زودن تفکر بسیجی از جامعه می داند.

وی بیان کرد: بسیج یکی از الطاف الهی است که توسط امام راحل تاسیس شد و توانست انقلاب اسلامی را در مقاطع مختلف تاریخ از گردنه های پرخطری عبور دهد، حتی در دفاع مقدس نیز وقتی امام جنگ را مردمی و بسیجی کرد، افتخارات و عملیات های موفقیت آمیز یکی پس از دیگری محقق شد.

رضایی ادامه داد: فرهنگ بسیج تهدیدی برای استکبار جهانی است که هیمنه پوشالی آن ها را برای عموم ملت ها آشکار می سازد و  امروز آن ها در صحنه رویارویی با این تهدید، با اقتدار بسیج و اشاعه روزافزون فرهنگ بسیج در جهان مواجه‌اند و این فرهنگ رو به گسترش، آمریکایی‌ها را بیش از پیش نگران کرده است.

وی اضافه کرد: بسیج در مقابل دشمنان با قدرت می ایستد و اخلاق را نیز فراموش نمی کند، بنابراین بسیجی در جامعه باید نمونه بارز اخلاق، ادب و معنویت باشد و در عین حال  با شناخت عمیق اهداف دشمنان، در مقابله با آن ها دچار تردید نشود که  در جریان وقایع اخیر بسیج بخوبی نشان داد که مانع تعبیر خواب استکبار جهانی و برخی ورشکستگان سیاسی داخلی شده و با خویشتن داری هوشمندانه این تهدید را به فرصت تبدیل کرد.

فرمانده سپاه اسکو افزود: امروز که دشمن تا بن دندان مسلح، سلاح نرم خود را در مقابل اراده جوانان ایران اسلامی قرار داده، بسیجیان دریادل با عزمی راسخ و اراده‌ای پولادین برای امنیت و اقتدار ایران اسلامی جانفشانی کرده و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و تا تحویل پرچم انقلاب اسلامی به صاحب اصلی آن در پرتو هدایت های پیامبرگونه رهبر فرزانه انقلاب, لحظه ای درنگ نخواهد کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید