۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
17:16
کد خبر : 9472666
۱۱:۰۲

۱۴۰۱/۰۹/۰۶
جامعی :

عملی کردن سیره شهدا انقلاب را بیمه کرده است

یادواره شهدای شهرستان گلبهار با حضور جمعی از بسیجیان ،خانواده معظم شهداواقشار مردم در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه مقاومت مالک اشترگلبهار ،سرگرد پاسدار محمدجواد جامعی، فرمانده حوزه مقاومت مالک اشتر و دبیر برگزاری یادواره شهدا گفت : هدف از برگزاری این یادواره تجدید پیمان با شهدا و قدردانی از خانواده های شهداء است. 

 

وی در ادامه افزود : تفکر ایثار و شهادت سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد و امروز همین تفکر ایثار و شهادت است که انقلاب را سر پا نگه‌داشته است.

 

جامعی با بیان این مطلب هرچه داریم از شهدا داریم گفت : باید همه نسبت به مقام شامخ این عزیزان در حد توان خود ادای دین کنند چون همه بدهکار شهدا هستیم.

 

وی در ادامه افزود :باید تلاش شود سبک زندگی شهدا تبیین شود زیرا دشمنان ایران به دنبال تبدیل کردن ارزش های ما به ضد ارزش هستند لذا از ترویج فرهنگ شهدا ناراحتند چون فرهنگ شهدا نشات گرفته از فرهنگ عاشورا است و ما موظف هستیم با برگزاری یادواره های شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل جوان انتقال دهیم.

 

 فرمانده حوزه مقاومت مالک اشتر و دبیر برگزاری یادواره شهدا اذعان داشت: انتقال زندگینامه و وصایای شهدا که با معرفت و عرفان عجین، و ترسیم کننده درس چراغ راه زندگی است رسالتی بسیار بزرگ است.

 

سرگرد پاسدار جامعی ادامه داد: عملی کردن سیره شهدا انقلاب را بیمه کرده است و راه دستیابی آرمانها و اهداف امام راحل(ره ) و رهبر انقلاب اسلامی را تسهیل و تضمین کرده است.

 

در این یادواره سرهنگ پاسدار ابوالحسن پوررضا فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گلبهار نیز، ضمن تبریک هفته بسیج به حاضرین اذعان داشت: این مدل برنامه های فرهنگی برای این است که بتوانیم روایت درستی را به مردم ارائه کنیم.

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گلبهار خون شهیدان را ضامن تدوام انقلاب دانست و گفت: استقلالی که در زمینه های مختلف در کشور وجود دارد نیز مرهون خون شهیدان است. 

 

وی در بخش انتهایی سخنان خود از اعضای ستاد بزرگداشت یادواره شهدای شهرستان بابت مشارکت در برگزاری این مراسم وبرنامه های هفته بسیج قدردانی و تشکر کرد.

 

در ادامه مراسم جناب آقای پیراسته یکی از یادگاران و راویان دفاع مقدس بعنوان سخنران این مراسم گفت: سال های دفاع مقدس و پیروزی انقلاب مانند یک گنجینه ای است که چندین کتاب می توان در مورد آن نوشت.

 

وی افزود: از جایی که تغذیه اصلی انقلاب اسلامی در مساجد رقم خورده بود، هم مسجد به عنوان یک مکتب مطرح شد و هم بچه مسجدی ها به عنوان یک سازمان اعلام برنامه کردند.

 

گفتنی است اجرای گروه سرود و مداحی حماسی یکی دیگر از برنامه های این یادواره شهدای شهرستان بود.

 

درپایان این یادواره ازتعدادی ازخانواده معززشهدا وبسیجیان فعال این شهرستان تقدیرشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید