به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، به مناسبت هفته پدافند غیر عامل، مانور زلزله در مدرسه شهید باکری ارسنجان با حضور یگانهای امدادی و بسیجیان برگزار شد.
سرگرد پاسدار حسین محمودی مسؤول عملیات ناحیه مقاومت بسیج ارسنجان گفت:: بمناسبت هفته پدافند غیر عامل تمامی عوامل کار گروه تخصصی امداد و نجات با حضور بسیجیان همیشه در صحنه شهرستان ارسنجان با تمام قوا در مانور شرکت کردند.
سرگرد محمودی، برگزارکنندگان و شرکت کنندگان در مانور بخصوص جمعیت هلال احمر، را دانش آموزان مدرسه شهید باکری، آتش نشانی، نیروی انتظامی،بسیج دانش آموزی، اورژانس، آموزش و پرورش و فرماندار بسیجی شهرستان معرفی کرد و گفت: این مانور جهت آمادگی دانش آموزان در مقابله با بلایای طبیعی و افزایش توان ارگانهای امدادی در ساعت مقرر اجرا و با توضیحات کارشناسان و مجریان برنامه به نحو مطلوب اجرا شد.