به گزارش خبرگزاری ناحیه مقاومت بسیج امام صادق(ع)؛ بمناسبت میلاد حصرت زینب (س) و بزرگداشت مقام شاخص پرستار و به منظور گرامیداشت هفته بسیج، افتتاحیه بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم و عترت بسیج با حضور قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم پنجشنبه مورخ ۱۴۰۱/۹/۱۰ در پایگاه شهدای اسلام با حضور مسئول دارالقران ناحیه مقاومت بسیج امام صادق (ع) و فرماندهان مقاومت حوزه 11 برادران و خواهران برگزار گردید.
این برنامه دو ساعته که توسط پایگاه برادران و خواهران اجرا شد در ابتدای آن جناب آقای دافعیان با صدای گرم خود با قرائت آیاتی از قرآن کریم مجلس را منور کردند. سپس مجری و حاضرین از حافظان قرآن کریم آقایان براتی و حسینی سوالاتی در خصوص آیات قران پرسیدند.
در ادامه حجت الاسلام اسدی در مورد سفارش حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه به قران فرمودند که حضرت به كرارا ياد از قرآن مىكنند، عظمت و كرامت آن را شرح مىدهند، از اصالت و اتقان آن پرده برمىدارند و از سستى و كوتاهى مردم از رجوع به اين تحفه الهيّه و مائده سماويّه و دريغ ايشان از استمساك جدّى به آن اسف مىخورند.
همچنین در این برنامه اجرای سرود، پذیرایی و مهد شکوفه ها برای نونهالان ، تقدیر و تجلیل از خانواده شهید باب الخانی از دیگر برنامه های این مجلس بود.