۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
10:26
کد خبر : 9476208
۱۳:۲۶

۱۴۰۱/۰۹/۲۲
سردار عباسقلی زاده:

راه مقابله با تهدیدات دشمنان رفع مشکلات مردم است

تبریز- فرمانده سپاه عاشورا اظهارداشت: دشمن با همه توان درصدد ایجاد نارضایتی بین نظام و مردم بوده و تنها راه مقابله با تهدیدات دشمنان رفع مشکلات مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، اصغر عباسقلی زاده در جلسه بررسی مشکلات حوزه روستایی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا گفت: خدمت به مردم بزرگترین افتخار برای هر فردی و ارگانی است.
وی ادامه داد: همه باید برای رفع محرومیت ها در مناطق مختلف بخصوص روستاها همت کنیم چراکه بنا به فرموده رهبر انقلاب امروز مبارزه با استکبار خدمت کردن به مردم است.

راه مقابله با تهدیدات دشمنان رفع مشکلات مردم است
سردار عباسقلی زاده یاداور شد: تا زماتی که مردم پشتیبان این نظام باشند آسیبی به مملکت نخواهد رسید.
فرمانده سپاه عاشورا اضافه کرد: در دوران مختلف پیش از پیروزی انقلاب و پس از آن همگی شاهد بودیم و هستیم دشمن با همه توان درصدد ایجاد نارضایتی بین نظام و مردم بوده و تنها راه مقابله با تهدیدات دشمنان رفع مشکلات مردم عزیز ایران اسلامی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید