مجتبی یوسفی در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان با تقدیر از به تصویر کشیدن حقایق و مشکلات مردم پس از بارندگیها از سوی صدا و سیما و رسانه ملی گفت: کارهای خوبی در ۲ سال اخیر با دستور رئیس جمهور و با اختصاص اعتبار از سوی مجلس و ۵۰ میلیون یورو با قیمت ۱۷ هزار تومانی مقام معظم رهبری انجام شده است.
وی با بیان اینکه بجای حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، ۵۶۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برداشت شده است، افزود: این امر حاصل کوتاهی در پیگیریها از سوی دولت و مجلس قبل است.
یوسفی ادامه داد: ۳ ماه پیش در ارتباط با شبکه خوزستان و پیگیریها رسانه اعلام کردم که باوجود اقدامات خوبی که در این رابطه انجام شده، ولی به دلیل اینکه نیاز است سرعت اجرای کار افزایش یابد، ولی درصورت تزریق نشدن به موقع اعتبارهای لازم، موجب میشود هنگام بارندگی که همه در سراسر کشور خوشحال هستند، شاهد بروز مشکلات و آبگرفتگی معابر و منازل در اهواز و کارون باشیم.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی میگوید: وقتی استاندار جلسه مدیریت بحران را ساعت ۱۴ روز پنجشنبه یکم دی ماه برگزار میکند و قرار است بارندگیها روز پنجشنبه و جمعه اتفاق بیفتند، نگاه مسئولان به حل مشکلات استان را مشخص میکند.
عدم پیگیری استاندار خوزستان، دلیل جذب نشدن ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در کمیسیون تلفیق
وی به بزرگنمایی استاندار خوزستان در اختصاص ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای فاضلاب اهواز، کوت عبدالله، ویس، ملاثانی، شیبان و حمیدیه اشاره و اضافه کرد: با پیگیریها، از این میزان اعتبار، فقط ۲۴۰ میلیارد تومان پرداخت شده، این درحالی است که ۱۰ ماه از امسال گذشته است.
یوسفی به پیگیریها و تصویب ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در کمیسیون تلفیق برای ساخت شبکه دفع آبهای سطحی اشاره کرد و ادامه داد:، ولی با پیگیری نشدن موضوع و اعتبار از سوی استاندار خوزستان در سال ۱۴۰۰، این اعتبار برگشت خورد.
وی افزود: از شهرداری اهواز باتوجه به اختصاص و جذب اعتبار آلایندگی به میزان یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان، بابت سرعت کار گلایه داریم و باید روند اجرای کار بیشتر باشد.
یوسفی میگوید: اگرچه در سالهای قبل شاهد ماندگاری آب حتی تا یک هفته در منازل مردم در برخی نقاط اهواز بودیم و امسال از شدت آن کاسته شده است، اما نباید برای کارهایی که وظیفه داریم برای آنها انجام دهیم، منت بر سر کسی بگذاریم.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه کوتاهی اول را از ناحیه مدیریت بحران استانداری خوزستان دانست و گفت: این جلسه باید در مهرماه امسال برگزار میشد و کارهای انجام شده و انجام نشده مورد بررسی قرار میگرفتند.
وی ادامه داد: انتظار میرود درحالی که کارهایی انجام شده، ولی باید به مشکلات مردم توجه شود، زیرا نفوذ آب به منازل و بروز مشکل برای آنها، به معنای آسیب زدن مسئولان به اموال شهروندان است، البته ما نیز مطالبه خواهیم کرد و پیگیر بی توجهیها و کوتاهیها در این رابطه خواهیم بود.