۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۸:۱۵
کد خبر : 9482269
۰۲:۴۷

۱۴۰۱/۱۰/۱۸
بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم؛

رفتار توهین آمیز رسانه‌های منفور ما را در راه ولایت‌مداری مصمم‌تر خواهد کرد

رفتار توهین آمیز رسانه‌های منفور ما را در راه ولایت‌مداری مصمم‌تر خواهد کرد
بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای قم در بیانیه‌ای تاکید کرد: امثال رسانه منفور فرانسوی باید بدانند که رفتار زشت، غیراخلاقی و توهین‌آمیز آنان ما را در راه ولایت‌مداری و دفاع از کیان نظام مصمم‌تر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، بیانیه بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم به دنبال اهانت یک نشریه فرانسوی به مقام ولایت به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿۸﴾

مى‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد (۸)

دشمنان قسم خورده ایران اسلامی وقتی در میدان‌های جنگهای ترکیبی عاجز و ناتوان شده و متحمل شکست سخت و مفتضحانه شدند, خشم درونی خود را که نشان از ناتوانی آنان در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران می باشد را در قالب رسانه های سخیف خود و برگزاری مسابقه کاریکاتور بروز و ظهور دادند. ولی امثال رسانه منفور فرانسوی شارلی ابدو باید بدانند که رفتار زشت و غیر اخلاقی و توهین آمیز آنان ما را در راه ولایت مداری و دفاع از کیان نظام جمهوری اسلامی ایران مصمم تر خواهد کرد.

بدین وسیله این اقدام رسانه بدنام فرانسوی را محکوم نموده و انزجار خود را از دشمنان ایران اسلامی و دشمنان ولایت فقیه زمان خویش اعلام می داریم

بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم دی ماه سال ۱۴۰۱ ه ش


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید