۱۲ / مهر / ۱۴۰۵ - 04 October 2026
۰۱:۲۸
کد خبر : 9483088
۰۰:۱۶

۱۴۰۱/۱۰/۲۲
فرماندار بهارستان در جلسه ستاد گرامیداشت دهه فجر :

دستاوردهای انقلاب اسلامی باید برای جوانان تبیین شود

دستاوردهای انقلاب اسلامی باید برای جوانان تبیین شود
جلسه ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان بهارستان چهارشنبه ۲۱ دیماه در فرمانداری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ؛ جلسه ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان با حضور فرمانده سپاه ، فرماندار ، معاون سیاسی امنیتی ، معاون برنامه‌ریزی ، معاون عمران ، امام جمعه نسیم شهر ، بخشداران ،   عضو شورای اسلامی شهر گلستان و رؤسای ادارات   در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

عبدالله نوحی فرماندار بهارستان  در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا بیان داشت: دشمنان این انقلاب و نظام در تلاشند تا جوانان ما را نسبت به این نظام و انقلاب بی اعتماد کنند چرا که در اتفاقات اخیر نیز شاهد بودیم که چطور جامعه هدفشان جوانان و بانوان عزیز ما بود در حالیکه می‌دانیم در دین مبین اسلام جایگاه زن در جامعه و خانواده از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، توجه به این جایگاه زن را از کلام حضرت امام (ره) می‌توان فهمید که فرمودند: از دامن زن مرد به معراج می‌رود.

نماینده عالی دولت از افکار و اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) به عنوان نجات دهنده بشریت از زیاده خواهی استکبار جهانی نام برد و افزود: نتیجه این تفکر بوجود آمدن انقلاب اسلامی بود ، انقلابی با حرکت رو به جلو که ضمن دستیابی به تکامل و پیشرفت های سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، صنعتی و تکنولوژی به دلیل بنا شدن بر طبق ارزش های انسانی ، توانست تربیت کننده انسان های بزرگ و مکتب ساز از جمله شهید سلیمانی باشد.

نوحی در ادامه با تاکید بر لزوم امید آفرینی در جامعه گفت: در تمامی سخنان مقام معظم رهبری نیز بر لزوم هوشیاری مردم و مسوولین در مقابله با ایجاد یاس و ناامیدی دشمن در جامعه اشاره دارند ، چرا که دشمن با حجم وسیع تبلیغات منفی خود سعی در سیاه نمایی دارد.

 

وی با بیان اینکه دستاوردهای کشور در حوزه های مختلف باعث افتخار است گفت: امروز تمام مسئولان و دلسوزان نظام و انقلاب با همدلی ، یکپارچگی ، و تلاش در قسمتهای مختلف جامعه سعی در رفع دغدغه مندی مردم و بخصوص قشر آسیب پذیر جامعه دارند.

وی ادامه داد وظیفه مسئولین شهرستانی نیز در این حرکت بزرگ ، امید آفرینی در جامعه  با استفاده از ظرفیتهای موجود و تبیین خدمات صورت گرفته می باشد.

فرماندار بهارستان در قسمتی دیگر از سخنان خود بر برگزاری برنامه‌های گرامیداشت ایام دهه فجر با محوریت مردم تاکید کرد و گفت: این برنامه‌ها باید با رویکرد افزایش نشاط و وحدت در جامعه برگزار شوند.

ارائه برنامه‌های دستگاهها در ایام الله دهه فجر ، برگزاری برنامه‌های شهرستانی به صورت یکپارچه ، نمایش فیلم‌ ، تقویت ارتباط بیش از پیش مسئولین با مردم ، بیان دستاوردها توسط دستگاهها مخصوصاً آموزش و پرورش ، اداره فرهنگ و ارشاد ، امور مساجد و همکاری رسانه ها از دیگر تاکیدات عبدالله نوحی در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان از بانوان حاضر در جلسه به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن با اهداء شاخه گلی تجلیل بعمل آمد.

 

خبرنگار: مهدی موسی خانی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید