۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
04:23
کد خبر : 9483993
۱۳:۰۸

۱۴۰۱/۱۰/۲۶

پیام تسلیت فرمانده سپاه پیشوا در پی درگذشت مادر شهید «محسن سیلسپور»

سرهنگ درویش متولی در پی درگذشت مادر شهید والامقام «محسن سیلسپور» و خواهر شهید والامقام « عباس جنیدی» پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سرهنگ پاسدار «غلامعلی درویش متولی» فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج جعفربن موسی الکاظم علیه السلام در پیامی درگذشت مادر شهید والامقام « محسن سیلسپور» و خواهر شهید والامقام « عباس جنیدی » را تسلیت گفت.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر درگذشت جانسوز بانوی مجاهد پرور حاجیه خانم «منصوره جنیدی» مادر ارجمند شهید والامقام «محسن سیلسپور» و خواهر شهید والامقام« عباس جنیدی» موجب تاثر و تالم گردید.

آن مادر بزرگوار و پاکدامن با اقتدا به بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در دامن پر مهر خود این گونه فرزند دلیر و قهرمانی را تربیت کرد که با رشادت و جانفشانی‌های خود توانست در تاریخ مقاومت این ملت برای همیشه جاویدان بماند.

اینجانب ضمن تسلیت این ضایعه غم انگیز، به خانواده معزّز شهید و سایر بازماندگان،برای آن فقیده سعیده علو درجات و رحمت واسعه الهی و حشر باحضرت زهرا (س) و برای خانواده بزرگوار شهید عزیز و مردم ولایتمدار پیشوای مقدس صبر و اجر وسعادت اخروی ازدرگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

سرهنگ پاسدار غلامعلی درویش متولی
فرمانده سپاه شهرستان مقدس پیشوا


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید