
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در دیدار با سردار محمدی اصل فرمانده سپاه حضرت عباس علیه السلام استان اردبیل ، با قدردانی از زحمات سپاه پاسداران در عرصه های علمی و خدمات رسانی ، تصریح کرد: سپاه توانسته با فعالیت های ارزشمند خودش در عرصه های دفاعی،علمی و خدمات رسانی الگوی بسیار خوبی برای تمام نیرو های نظامی دنیا باشد.
وی افزود: : دشمنان ایران اسلامی وقتی در عرصه های میدانی توان مقابله با سپاه را ندارند بدنبال صدور قطعنامه در عرصه های بین الملی هستند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطر نشان کرد: اگر چه این قطعنامه ها که ارزش اجرایی ندارد اما ما دانشگاهیان به برادرمان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گوییم که بصورت مقتدر پشتیبان این نیروی عظیم ارزشی و انقلابی هستیم.