استاندار زنجان:

سپاه سازنده اقتدار است

زنجان _ استاندار زنجان گفت:سپاه سازنده اقتدار است و این اقتدار در حوزه زیر ساخت های دفاعی کشور نمود دارد.
کد خبر: ۹۴۸۶۳۶۴
|
۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱

سپاه سازنده اقتدار در کشور است

به گزارش خبرنگار بسیج زنجان، محسن افشارچی، استاندار زنجان ظهر امروز در کارگروه بسیج سازندگی سپاه با اشاره به وقایع اخیر و دشمنی‌هایی که با سپاه انجام شده و می‌شود، اظهار داشت: از سپاه به عنوان پاسدار اقتدار ایران اسلامی نام برده شده است، اما به اعتقاد من، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نه تنها پاسدار اقتدار نظام جمهوری اسلامی است، بلکه سازنده آن اقتدار هم است.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه بخشی از اقتدار سپاه در نظام جمهوری اسلامی، در جبهه دفاعی اتفاق افتاده است اظهار داشت: با ساز و کاری که رخ داده آنچه که در حوزه دفاعی شاهد آن هستیم این است که دو ابر قدرت جهانی در حال التماس به ایران هستند و یکی از آن‌ها تجهیزات می‌خواهد و دیگری اصرار دارد که ایران وارد این حوزه نشود.
افشارچی با تاکید بر اینکه این مهم نشانگر این است که علاوه بر پاسداری از اقتدار کشور، اقتدار لازم در حوزه زیرساخت دفاعی کشور نیز ساخته شده است، تصریح کرد: این همان چیزی است که ما تحت عنوان استقلال از آن یاد می‌کنیم و انقلاب اسلامی هم بر پایه آن شکل گرفت.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه در عمل شاهد هستیم که سپاه، اقتدار سازی را مقدم بر پاسداری از اقتدار مدنظر قرار دارد گفت: اقدامات سپاه در هر دو بخش قابل تقدیر و احترام است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار