۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
05:55
کد خبر : 9486536
۱۱:۲۷

۱۴۰۱/۱۱/۰۹
فرمانده گروه جهادی «شهید گمنام» در گفت‌وگو با بسیج:

به وسایل گرمایشی از جمله پتو و بخاری نیاز مبرم داریم/ جهادگران پای کار مردم

حسین صدر، فرمانده گروه جهادی «شهید گمنام» که اکنون با اعضای گروهش در خوی حضور میدانی دارد، از نیاز مبرم زلزله‌زدگان به پتو، بخاری برقی و مواد غذایی گفت.

نیاز مبرم زلزله زدگان خوی به پتو، بخاری برقی و مواد غذایی

حسین صدر، فرمانده گروه جهادی «شهید گمنام» که هم‌اکنون با اعضای گروهش جهت کمک‌رسانی در منطقه زلزله‌زده خوی به سر می‌برد، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج اظهار کرد: از چند روز قبل که زلزله‌های خفیفی در خوی روی داد، به این منطقه اعزام شدیم و شب گذشته که اوج این زلزله بود، متاسفانه منازل بیشتری تخریب شد.

وی با اشاره به اینکه چادر، موادغذایی، بخاری برقی و پتو از ملزومات زلزله‌زدگان است تصریح کرد: در بررسی‌های اولیه ما، معلوم شد که پنج واحد مسکونی طی چند روز گذشته تخریب شده است. برای همین، درب و پنجره این واحدها را جدا کردیم تا برای بازسازی کامل آماده شوند. اما با زلزله شب گذشته، منازل تخریب‌شده به پانصد عدد رسید که کار ما را با گستردگی بیشتری مواجه ساخت.

صدر افزود: امیدوارم با ورود بیشتر گروه‌های جهادی، توان خدمت به زلزله‌زدگان، بیشتر فراهم شود. با وجود سرما و برفی که اکنون در این منطقه در حال باریدن است، به وسایل گرمایشی از جمله پتو و بخاری نیاز مبرم داریم.

ت-۵۳۷۹

انتهای  پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید