به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر آرش صیدآبادی افزود: این بازدیدهای بهداشتی با هدف نظارت بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی و جلوگیری از بروز مسمومیتهای ناشی از آب و مواد غذایی و همچنین بررسی وضعیت مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی در راستای حفظ و ارتقای سلامت شهرستان صورت گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته گفت: کارشناسان بهداشت از ۲۱۱۰۰ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و ۷۶۰۰ اماکن عمومی بازدید کردند که این نظارتها منجر به تعطیلی ۱۵۹ واحد متخلف از قوانین بهداشتی، معرفی ۲۳۴ واحد متخلف به مراجع قضایی، صدور۱۱۸۹ اخطاریه بهداشتی، جمع آوری و معدوم سازی ۱۰۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی شده است.
صید آبادی افزود: همشهریان محترم میتوانند در صورت مواجهه با هرگونه مشکلات بهداشتی با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند، تا در اسرع وقت توسط کارشناسان بهداشت محیط رسیدگی شود.
او ادامه داد: معدوم سازی بیش از ۱۰۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان شاهرود و میامی شامل آبمیوه و انواع نوشیدنی ها، کیک و شیرینی، سوسیس و کالباس، فرآوردههای خام دامی و پروتئینی، خشکبار، لبنیات، خرما عسل، نمک، روغن و... نیز انجام شده است.