به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، اصغر عباسقلی زاده در آیین پایانی ششمین دوره جشنواره رسانه ای ابوذر، افزود: دشمن از آغاز انقلاب با سیاه نمایی دستاوردها و بزرگ نمایی مشکلات تلاش دارد تا با انقلاب اسلامی مقابله کند و اهالی رسانه در این راستا باید با بیان واقعیت ها و دستاوردها روشنگری کنند.
وی با بیان اینکه امروز دنیا، دنیای تبلیغات بوده و بی وقفه در حال رساندن پیام های متعدد است، گفت: جامعه ما از لحاظ شخصیت و مسئولیت اجتماعی کاملا متفاوت با سایر کشورهای دنیاست چرا که انقلاب ما ادامه راه انبیا و منادی اسلام ناب است و مسئولیتی که برعهده رسانه هاست بسیار حساس و سرنوشت ساز است.
سردار عباسقلی زاده با بیان اینکه امروز حکومت رسانه ای بر دنیا حاکم است، افزود: تفاوت فکری ایرانیان با شهروندان سایر کشورها کاملا مشهود است چرا که رسالت ما از هر لحاظ در راستای ایفای نقش یک انسان بر روی زمین است.
فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه مسیر ما کاملا مبتنی بر تبلیغات ۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۴ معصوم است، اظهار کرد: در مصاف با غول رسانه ای که بدون وقفه در حال تولید و پخش اخبار منفی و سعی بر تاثیرگذاری بر افکار و روان ایرانی هاست، رسانه های ما باید امیدآفرینی کرده و صدای واقعیت ها و پیشرفت های انقلاب را به گوش جهانیان برسانند.
وی اضافه کرد: اگر اهداف انقلاب را مرور کنیم در راستای فرمان بشریت و زیست سالم و بر مسیر تبلیغات انبیاست و رسالت خبرنگاران آشکار کردن دستاوردهایی که دشمن تلاش دارد آن ها مخفی نگه دارد.
با اشاره به اینکه امروز خدا را به خاطر انقلاب اسلامی شاکریم، افزود: اگر به تمامی ابعاد انقلاب اسلامی نظر کرده و آن را با قبل از انقلاب مقایسه کنیم، گویای گفته های دروغیت دشمنان است.