به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین محسن سالاری امام جمعه سیریک، محمدرضا پاکروان فرماندار، سرهنگ دوم پاسدار علی خادمی نژاد، روسا و مدیران این شهرستان قبور مطهر شهدای گمنام را عطر افشانی و گلباران کردند.
حجت الاسلام والمسلمین مصیب رزاقپور مسوول نمایندگی ولی فقیه ناحیه سپاه سیریک در این برنامه ضمن گرامیداشت چهل و چهارمین بهار انقلاب اسلامی، پیروزی شکوهمند انقلاب را به برکت خون مطهر شهدا و رهنمود های بنیانگذار کبیر انقلاب امام راحل دانست و تصریح کرد، عمل به رهنمودهای امام راحل با جان و مال انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند و این شهدای گمنام با در طبق اخلاص گذاشتن جان خود ریشه های انقلاب را مستحم تر کردند.
همچنین در ادامه روز نخستین روز از گرامیداشت دهه مبارک فجر در سیریک نشست صمیمی روسا ، مدیران و فرماندهان نظامی و انتظامی شهرستان در دفتر امام جمعه با محوریت برنامههای این ایام الله برگزار شد.