به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ دراین مراسم زنگ انقلاب که به صورت نمادین با حضور مسئولین ادارات ونهاد های دولتی و نیروها ی نظامی و انتظامی در دبیرستان شهید بهشتی منج برگزارشد.
حجت الاسلام هدایت فرامرزی در این مراسم با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: عزت نفس و استقلال تصمیم گیری و کشور داری از مهمترین دستاورد های انقلاب اسلامی بود که برای این سرزمین به ارمغان آورد.
وی افزود: نوکری شاه ایران برای بلوک غرب و شرق و به خصوص آمریکا سبب شد که کشور در عقب ماندگی و فقر سیاسی و اقتصادی گیر کند و کلیه منابع در آمدی در اختیار خانواده شاه و اربابان آنها بود .
فرامرزی ادامه داد: حاکمیت اسلامی بعد از انقلاب سبب احیای فرهنگ تشیع و نفوذ آن در جوامع بشری گردید و حتی انقلاب اسلامی ایران باعث بیداری اسلامی و قوت گرفتن گروه های مجاهد و جبهه مقاومت در برابر ظالمان گردید.
اجرای سرود و پخش شیرینی و آهنگ های زمان انقلاب از دیگر برنامه های این مراسم بود.