۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
03:52
کد خبر : 9488286
۱۱:۴۱

۱۴۰۱/۱۱/۱۴
سرکشی از خانواده شهدا

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر سرکشی از خانواده های شهدا فردوس انجام شد

سرهنگ پاسدار محمد فاطمی نسب بیان کرد :شهدا و خانواده های ایشان افتخار بزرگی برای ایران اسلامی و شهر و دیارمان هستند و یاد آور شد که شهدا طلایه داران عزت و سربلندی ایران عزیز هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شهرستان فردوس همزمان با یام الله دهه مبارک فجر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فردوس  سرهنگ پاسدار محمد فاطمی نسب با مادر شهید محبی دیدار کردند.

در  این دیدار  فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فردوس ضمن تجلیل از مقام شامخ شهداء بیان کرد : شهدا و خانواده های ایشان افتخار بزرگی برای ایران اسلامی و شهر و دیارمان هستند و یاد آور شد که شهدا طلایه داران عزت و سربلندی ایران عزیز هستند.

سرهنگ فاطمی نسب در این دیدار با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاری‌های خانواده معظم شهید محبی ، گفت: خانواده شهدا، فرزندان برومند خود را در زمانی که کشور به آنان نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این عزیزان، اجری بی‌پایان نزد خدای متعال خواهند داشت.

فرمانده سپاه شهرستان فردوس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدسرافراز محبی بیان کرد:شهدای والامقام الگو و نمونه برای جوانان امروز هستند و عزت کشور در گرو عمل به وصایای آن‌ها است. وی اضافه کرد: پدران و مادران شهدا اسوه‌های بی‌بدیل صبر و استقامت هستند که هیچ خدمتی نمی‌تواند فداکاری خانواده‌های معظم شهدا را جبران کند.

وی در ادامه افزود: دیدار با خانواده شهدا برای مسئولان تجدید روحیه است و عیادت والدین شهداء و تکریم آنان، وظیفه ای دینی برای مسئولان است.

وی خطاب به مادرِ فداکار شهید محبی  اظهار داشت، شما عزیزان اسوه‌های ایثار و نمونه‌های برتر استقامت هستید که با تربیتِ فرزندانی مجاهد، انقلابی و نام آور  برای همیشهِ تاریخ، افتخاری برای همه ایرانیان بوده و خواهید بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید