فرمانده سپاه شهرستان ملارد:

اردوی راهیان نور بزرگترین برنامه فرهنگی در سطح ملی است

سرهنگ علی اکبر جهانی نژاد فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) شهرستان ملارد گفت: اردوی راهیان نور ابعاد متفاوتی دارد و تاثیر بسزایی بر روی دانش آموزان دارد.
کد خبر: ۹۴۸۹۱۰۲
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰

وی افزود: دانش آموزان در اردوی راهیان نور با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شده و رشادت و جانبازی های رزمنده ها را از نزدیک مشاهده و درک می‌کنند.

 فرمانده سپاه شهرستان ملارد بیان کرد: دانش آموزان در مناطق جنگی شهدا را در کنار خود حس می‌کنند و با آنها عهد وفاداری خواهند بست تا در مسیر شهدا پایبند باشند.

 فرمانده سپاه شهرستان ملارد در مراسم اعزام دانش آموزان به اردوی راهیان نور عنوان کرد: اردوی راهیان نور بزرگ ترین برنامه فرهنگی موثر در سطح ملی است که بیشتر نسل جوان و نوجوانان را در بر می‌گیرد.

 علی اکبر جهانی نژاد خاطر نشان کرد:  اردوی راهیان نور علاوه بر اینکه سبب آشنایی با سیره شهدا می‌شود،  دانش آموزان را با تاریخ ، جغرافیا، فرهنگ ایرانی ، هدف رزمنده ها و شهدا آشنا می‌کند .

گفتنی است در این دوره از اعزام ۲۶۲ دانش آموزان ملاردی به اردوی راهیان نور اعزام شده و تعداد دیگری از آنها در مرحله دوم اعزام خواهند شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار