افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای بومی ومحلی در فنوج
به گزارش خبرنگار بسیج از فنوج، به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای بومی و محلی با حضور شورای اداری، مدیران و مسئولین دولتی ، ائمه جمعه،مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان، و فرماندهان نظامی و انتظامی در محل دبیرستان انصار این شهرستان توسط اداره آموزش وپرورش افتتاح شد.
تیمور مبارکی، مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان فنوج درخصوص این جشنواره بیان کرد: این جشنواره در سه بخش نان، آش و دسر محلی با حضور ۵۰ شرکت کننده برگزار شد.
وی در ادامه افزود: هدف از این جشنواره پررنگ سازی و برجسته تر شدن پخت غذاهای سنتی و محلی و همچنین ایجاد فضای رقابت و هیجان در میان خانواده های شهرستان با استفاده از مولفه های بومی و محلی است.
مبارکی در پایان خاطرنشان کرد: شناسایی و معرفی ظرفیت های متنوع و ارزشمند غذاهای بومی و محلی اقوام و مناطق استان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.