
هادی حسین خانی بخشدار فشافویه با اعلام این خبر، افزود: در حوزه شهری نیز ۹ طرح عمرانی، پایش تصویری، ورزشی و فرهنگی و در حوزه روستاهای فاقد دهیاری توسط شورای اسلامی بخش فشافویه ۱۲ طرح عمرانی و زیرساختی و در حوزه دهیاری ها و کشاورزی و صنعتی ۱۳ پروژه افتتاح خواهد شد.
یکی از طرح های اثرگذار که در بخش فشافویه مورد بهره برداری قرار می گیرد، راه اندازی کلانتری دوم بخش فشافویه در شهر صنعتی شمس آباد است که با اعتبار یک میلیارد تومان تجهیز شده و زمینه تقویت خدمات انتظامی را در بخش فشافویه فراهم خواهد کرد.
حسین خانی با اشاره به سفر پر خیر و برکت رئیس جمهور به شهرستان ری گفت: مترو، حمل و نقل عمومی، کمربندی دوم حسن آباد، گازرسانی، ساماندهی پسماندها، آب شرب و کشاورزی مهم ترین موضوعات مطرح شده در سفر رئیس جمهور به فشافویه بود که در دستور کار برای پیگیری قرار گرفت.
حسین بیگدلی رئیس شورای اسلامی بخش فشافویه نیز گفت: با پیگیری و همراهی بخشدار فشافویه اعتبارات بسیار خوبی برای شورای اسلامی بخش تامین شده تا در روستاهای فاقد دهیاری بخش فشافویه هزینه شود.
وی افزود: در ایام الله دهه مبارک فجر عملیات اجرایی ۱۲ طرح عمرانی و زیرساختی در روستاهای فاقد دهیاری توسط شورای اسلامی بخش فشافویه آغاز و در سریعترین زمان ممکن مورد بهره برداری قرار می گیرد.
مهدی نفر عضو شورای بخش فشافویه نیز، درخصوص بازگشایی سد شهید کلانتری گفت: با پیگیری بخشدار سند سد شهید کلانتری ثبت و به اداره آب منطقه ای تحویل شد و از محل سرریز سد، آب برای کشاورزان پایین دست سد تامین شد و حدود 25 دستگاه موتور پمپ برای استفاده کشاورزان جهت کشت استراتژیک گندم و کلزا در حال فعالیت است.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|