به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، حجت الاسلام مهدی کفاش خورمیزی ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در سخنانی گفت: ایام الله دهه مبارک فجر فرصت مناسبی است تا بتوانیم با آرمانهای نظام، انقلاب و امام خمینی (ره) تجدید میثاق کنیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مهریز در ادامه جهاد تبیین را یکی از دستور کارهای بسیار مهم برای مقابله با هرگونه انحراف و تحریف در گفتمان و ارزشهای انقلاب اسلامی است.
وی اضافه نمود: امروز جامعه نیارمند جهاد تبیین است، چرا که دشمن با تمام توان سخت و نرم افزاری خود با ایجاد جنگ شناختی و ترکیبی خود به مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی آمده است.
در پایان این نشست به ۳نفر از شرکت کنندگان در همایش کوهپیمایی خواهران بسیجی حوزه که در محل تفرجگاه غربالبیز مهریز برگزار شد به قید قرعه هدایایی به رسم یادبود اهداء گردید.