۲۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 13 May 2025
12:05
کد خبر : 9490475
۰۹:۰۴

۱۴۰۱/۱۱/۲۰
در طلیعه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رخ داد؛

دعوت علما و سران طوایف سیستان وبلوچستان از مردم ‏برای شرکت در راهپیمایی ۲۲بهمن/ شعار "مرگ بر ‏آمریکا" حذف ‏شدنی نیست‎

سران طوایف سیستان وبلوچستان از مردم خواستند تا با حضور وحدت آفرین خود در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن بار دیگر مشت ‏محکمی بر دهان یاوه گویان آمریکا بزنند‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج عشایری سپاه سلمان سیستان وبلوچستان، سران طوایف شیعه و اهل سنت سیستان و بلوچستان با انتشار بیانیه هایی در رسانه ها و کانال های منتسب به آن طایفه، مردم را به ‏حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه دعوت کردند‎

.‎
در بخشی از بیانیه ها آماده است: دهه فجر، دهه تجدید عهد و میثاق ملت ما با انقلاب است، و دهه ی گرامیداشت بزرگ ‏ترین معجزه ی الهی در این روزگارهاست. (امام خامنه ای مدظله العالی‎ ‎‏)‏

بسم الله الرحمن الرحیم

سپاس و ستایش خداوند منان را که توجه و عنایت ویژه اش به ملّت مسلمان و انقلابی ایران، این توفیق بزرگ تاریخی ‏را برای آنان پدید آورد تا با رهبری خردمندانه‌ بزرگمردی از سلاله‌ پاک رسول خدا (ص) ، نظام ارتجاعی و منحط ‏دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی را براندازد و به جای آن ، نظام مترقی جمهوری اسلامی را مستقر سازد‎.

دهه فجر انقلاب اسلامی سرآغاز طلوع خورشید درخشان انقلاب اسلامی و تبلور شکوه و عظمت نهضتی مبتنی بر ‏تعالیم نبوی در عصر حاضر بوده که توانست حکومتی الهی را در سرزمین پاک ایران تثبیت کند‎.

امروز در سایه حفظ و صیانت از ارزش‌ها و اصول مترقی انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت و عزت روز افزون ایران ‏اسلامی در عرصه های مختلف هستیم که همه این دستاوردهای ارزشمند و گرانسنگ را می‌توان نتیجه مجاهدت ملت ‏ایران با توکل به خداوند دانست‎ .

بی تردید ملت بزرگ ایران با وحدت و ولایت‌مداری خود تاکنون توانسته است قله‌های رفیع سرافرازی را طی کرده و ‏تمامی شیطنت ها و توطئه های نظام استکباری را خنثی کند‎.

مردم ایران مبارزه با استکبار را از امامی به یادگار دارند که از هیچ چیز جز خدا واهمه نداشت و این یعنی مرگ ‏استکبار و استبداد حرکت ما حرکت هدفدار، سنجیده ، پیوسته، خستگی ناپذیر و سرشار از ایمان و اخلاص تا تحقق ‏جامعه اسلامی است البته نه فقط در گفتار ونوشتار وتبیین؛ بلکه سنگر به سنگر پیش رفتن و خود را به هدف والا ‏رساندن است‎.

اکنون وظیفه ما انتقال شایسته این میراث گرانبها ، ارزشها و باورهایمان به نسل های بعدی است یعنی انتقال باور ‏حاکمیت بخشیدن به دین خدا و متلاشی ساختن قدرت های پوشالی ، شیطانی وطاغوت‎.

و حالا  در آستانه چهل و چهارمین  بهار انقلاب اسلامی ما طوایف سیستان وبلوچستان اعلام می داریم ضمن حضور ‏پرشور در مراسم جشن های دهه فجر انقلاب اسلامی، بخصوص راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن، همه اقشارمختلف ‏ودلسوزان ایران اسلامی را به حضور گسترده در این راهپیمایی دعوت نموده و آمادگی خود را جهت خدمت در ‏تمامی عرصه های مورد نیاز کشور اعلام و دست در دست آحاد ملت تحت رهبریهای حضرت آیت ا... خامنه ای ‏حماسه ای دیگر را در برابر دشمنان اسلام و قرآن رقم زده و در پاسداری از آرمانهای بزرگ امام عزیز و خون پاک ‏و مطهر شهیدان از بذل هیچ چیز دریغ نخواهند ورزید و با توکل به خداوند، پرچم خونرنگ این نظام مقدس را همیشه ‏سر افراز نگه می داریم‎

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید