۱۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 09 June 2025
04:58
کد خبر : 9492231
۰۹:۰۳

۱۴۰۱/۱۱/۲۴
سردار تنگسیری مطرح کرد؛

پاسداران حریم ولایت مثل حاج قاسم، جانفدای مردم ایران هستند/ افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای جاسک توسط ندسا

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ما پاسداران حریم ولایت خادم مردم عزیزمان هستیم و به این خادمی افتخار می کنیم ما مثل حاج قاسم عزیز، جانفدای مردم بزرگ ایران هستیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج ،سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه به روستای آغوشک کاری از توابع بندرجاسک رفت و با حضور در جمع مردم ولایتمدار این روستا، زمین فوتسال(چمن مصنوعی) را که به دستور وی توسط مهندسی نیروی دریایی سپاه ساخته شده بود افتتاح و تقدیم اهالی و جوانان خون گرم این روستا شد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: ما پاسداران حریم ولایت خادم مردم عزیزمان هستیم و به این خادمی افتخار می کنیم ما مثل حاج قاسم عزیز، جانفدای مردم بزرگ ایران هستیم و برایمان فرقی نمی کند خدمتی که ارائه می دهیم برای برادران اهل تسنن باشد یا اهل تشیع، حضرت آقا امام خامنه ای(حفظه الله) مستمر و فرمانده شجاع و ولایتمدار سپاه پاسداران مرتب به ما تأکید دارند تا بر حسب ویژگی خاص و ذاتی «مردمی بودن» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این شجره طیبه، مردمی باشیم و در مشکلات، کنار آنان باشیم.

اهالی شریف این روستا از برادران اهل سنت هستند که محل جغرافیایی روستای آغوشک کاری، ۱۲ کیلومتری شهرک شهید سلیمانی(ره) (روستای سابق زاج و داربست) بشاگرد است که در سیل ۹۸ شرق هرمزگان کاملا تخریب شده بود و با پیگیری و دستور سردار تنگسیری ساخته شد و امروز تکمیل و به جوانان این روستا تقدیم شد.

 

ب/۲۶۲۳

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید