صدور نخستین مجوز برگزاری دوره گردشگری غذا در کردستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، منصور مهرزاد در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری در استان باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامهریزی کرد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان عنوان کرد: کردستان از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که با برنامهریزی در این حوزه میتوان گردشگری غذایی را در استان توسعه داد.
وی عنوان کرد: در این راستا دورههایی مرتبط با گردشگری خوراک توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این ادارهکل برگزار خواهد شد.
مهرزاد افزود: این دورهها بەصورت کوتاه مدت و با هدف ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا برگزار میشود.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان یادآور شد: امید است با بهرهگیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان موثر باشیم.
انتهای پیام/