به گزارش خبرنگار بسیج از کرج، آئین اختتامیه ششمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری استان البرز پیش از ظهر امروز با حضور ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، سعید جابری انصاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز و مسئولین استانی در سالن سیروس صابر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد.
سعید جابری انصاری، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز با تبریک اعیاد شعبانیه و هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)، گفت: تلاش های خبرنگاران در راستای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی قابل تقدیر است.
وی با تشکر از حضور مسئولین و مدیر کل های استانی در اختتامیه ششمین دوره جشنواره مطبوعات، ادامه داد: حضور مسئولین و مدیرکل های استانی در اختتامیه این جشنواره نشان دهنده اهمیت حوزه خبر و رسانه است. جابری انصاری اضافه کرد: ان شاء الله بتوانیم از رسانه هایی که در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بر می دارند حمایت کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز به اغتشاشات اخیر اشاره کرد و گفت: از خبرگزاری های بسیج، فارس و ایرنا سپاسگذاریم که در جنگ نرم و اغتشاشات اخیر با اخبار امیدآفرین، خوب و درست در مقابل سیاه نمایی از وضعیت جامعه که با هدف القای ناکارآمدی نظام اسلامی و بدبین کردن مردم نسبت به مسئولان توسط دشمنان انجام شد، توانستند آرامش را در استان حاکم سازند.
وی با اشاره به ششمین دوره جشنواره مطبوعات گفت: این جشنواره در ۸ بخش خبر، یادداشت و مقاله، گزارش، تیتر، مصاحبه، عکس و صفحه آرایی برگزار شد. جابری انصاری ادامه داد: ۶۰ نفر در جشنواره شرکت کردند و ۱۸۰ اثر دریافت شد. وی افزود: آثار ارسال شده توسط مرکز مطالعات وزارت ارشاد کشور داوری شد و برگزیده ها امروز تجلیل و تقدیر می شوند.
انتهای پیام/ ر