حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲، سال جدید را با عنوان سال«مهار تورم، رشد تولید» نام‌گذاری کردند.

      

رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نظام : ما گفتیم رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نمی‌بیند، خودشان عجله کردند و زودتر می‌خواهند بروند.

      
به مناسبت ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، ۱۲ دیگ آش در روستای نوده پخت و بین اهالی روستا توزیع شد.
کد خبر: ۹۴۹۸۰۴۷
|
۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰

 به گزارش خبرگزاری بسیج؛ جشن میلاد امام زمان (عج) با حضور بانوان روستای نوده و سخنرانی خواهر محمدیانی در مسجد روستا برگزار شد.

 از برنامه های شاد و متنوع این مراسم اجرای گروه سرود دختران حاج قاسم و گروه سرود دختران آسمانی ، دکلمه خوانی ، شعر خوانی توسط جوانان دهه هشتادی و دهه نودی و اهدای جوایز به حاضرین به قید قرعه بود.

 پذیرایی شیرینی و شربت و پخت آش به تعداد ۱۲ دیگ از دیگر برنامه های این مراسم بود که با استقبال کم نظیر بانوان روستا همراه شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار