۲۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 11 May 2025
21:23
کد خبر : 9499684
۱۹:۲۷

۱۴۰۱/۱۲/۲۷
دکتر معتمد؛

گرامیداشت شهدا تنها به یک مجلس باشکوه، ختم نمی شود

مسئول سابق پژوهشگاه امام جعفر صادق سپاه گفت: گرامیداشت شهدا تنها در یک مجلس باشکوه ختم نمیشود بلکه اهدافی دارد که باید در کل جامعه‌ی اسلامی نمایان شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج دزفول حجت الاسلام دکتر عزت اله معتمد در مراسم گرامیداشت چهلمین روز از در گذشت سردار شهید فریدون غلامی در شهر منتظران افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرموده‌اند یاد و خاطر شهیدان کمتر از اجر شهادت نیست چرا که بدون شک گرامیداشت شهدا و حماسه و دلاوری هایشان ادامه‌ی فرهنگ شهادت و حرکت جهادی در کشور اسلامی است.

 

وی در ادامه اذعان کرد: بزرگداشت شهدا صرفا به یک مجلس باشکوه ختم نمیشود بلکه اهدافی و مضامینی دارد که اثراتش نه تنها در نظام جمهوری اسلامی بلکه در کل منطقه اسلامی جلوه گر خواهد شد همانگونه که در فرهنگ قرآنی و آموزه های دینی ما خداوند شهید را از قلمرو مردم عادی جدا کرده و در قلمرو انبیا، اوصیا و صدیقین قرار داده است.

 

مسئول سابق پژوهشگاه امام جعفر صادق سپاه با اشاره به اینکه امروزه در نظام اسلامی همه بر سفره‌ی شهدا نشسته و استقلال و عظمت و کشور مدیون خون شهداست، گفت: مجهادانی که در میدان جهاد ثابت قدم بوده و اراده‌ای فولادین داشتند هیچگاه از تیر و ترکش و مجروح شدن سست نمیشدند.

 

معتمد مجاهدان در راه خدا را شکست نا پذیر دانست و‌ افزود: پرونده شکست از ازل تا ابد برای مجاهدین میدان حق باز شدنی نبود و مجاهدین خدا حتی اگر مجروح هم باشند باز هم شکست ناپذیرند بنابراین نباید از دشمن و مبارز با آن هراسی داشت زیرا که‌ وقتی خدا و میدان خدا شکست ناپذیر باشد دشمن مغلوب و از بین رفتنی است.

 

وی توکل به خدا را ضرورت جامعه اسلامی و کارگزارن نظام اسلام دانست و گفت: پشتیبان عراق در جنگ تحمیلی غرب و شرق بود و پشتیبان ایران توکل به خدا، چرا که در هشت سال دفاع مقدس ما غیر از توکل به خدا چیز دیگری برای پیروزی نداشتیم و سرداران و پیشکسوتان جنگ میدانند که تنها با توکل به پیروزی دست یافتیم.

 

مسئول سابق پژوهشگاه امام جعفر صادق بیان داشت: هر کسی که بخواهد در نظام اسلامی مسئولیت بپذیرد باید متوکل و مجاهد باشد و‌ اگر این ویژگی را نداشته باشد و بماند بدون شک به آرمان شهدا و امامان و انبیا خیانت کرده است چرا که امام می فرماید این انقلاب ثمره تلاش تمام انبیا است.

 

وی احسان، گره گشایی و خدمت به مردم را از ویژگی های شهید غلامی برشمرد و گفت: خدا شهید غلامی را محبوب دلها کرد چرا که او معیت خداوند را در همه عرصه‌ و زمینه ها به همراه داشت و بخاطر این ویژگی ها بود که مصداق احسان و اکرام شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید