۲۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 13 May 2025
08:28
کد خبر : 9501257
۰۸:۱۵

۱۴۰۲/۰۱/۱۱

ضرورت به کارگیری مدیران جهادی و بسیجی در ادارات

در دیدار نوروزی فرمانده سپاه استان با استاندار خراسان شمالی دکتر حسین نژاد گفت؛ انتخاب مدیران بسیجی، پالایش مدیران و جایگزین کردن مدیران کم کار با مدیران قوی و داشتن روحیه بسیجی برای مدیران الزامی است

به گزارش خبرگزاری بسیج، در دیدار نوروزی فرمانده سپاه جواد الائمه استان با استاندار خراسان شمالی ، دکتر حسین نژاد گفت : انتخاب مدیران بسیجی، پالایش مدیران و جایگزین کردن مدیران کم کار با مدیران قوی و داشتن روحیه بسیجی برای مدیران الزامی است و در دستور کار ما قرار دارد.

 دکتر محمدرضا حسین نژاد با اشاره به اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری در سال‌جاری نقشه قوی در سیاست داخلی و خارجی و برخورد مردم با مسئولان و مدیران با مردم موثر خواهد بود، افزود: رشد تولید در استان بستگی به تامین آب دارد.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: پروژه های امید بخش سپاه پاسداران در رشد این تولید موثر است اما باید پروژه ملی انتقال آب های مرزی به صورت جدی و سریع انجام شود چون جزو حیاتی ترین پروژه های خراسان شمالی است که منجر به تحول در بخش تولید ، صنایع و کشاورزی می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید