خوزستانی ها در ماه میهمانی خدا با پخت شیرینی های سنتی و محلی در مراسم های افطاری از میهمانان خود پذیرایی می کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، یکی از سنت های خوزستانی ها در ایام ماه میهمانی خدا دادن افطاری به روزه داران است .
مردم خوزستان در مراسم های افطاری خود با پخت انواع غذای های سنتی و محلی از میهمانان خود پذیرایی و بر سر سفره خود مهمان می کنند.
یکی از زینت بخش های محافل خوزستانی ها در ماه مبارک رمضان ،پخت انواع شیرینی جات محلی می باشد و یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها در کشور می باشد .
این شیرینی های غالبا به صورت حلوا و از خرما ، هل و گلاب تهیه می شود که از جمله آنها کیک خرما و کنافه می باشد .
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار