۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
17:00
کد خبر : 9501994
۰۹:۰۹

۱۴۰۲/۰۱/۱۶
مسوول نمایندگی ولی فقیه سپاه امام حسن مجتبی(ع) قزوین؛

صبر و تحمل در سختی ها و استقامت در مقابل دشمن درونی و بیرونی، از درس های اصلی ماه مبارک رمضان است

حجت‌الاسلام والمسلمین شجاعی مهر بیان کرد:صبر و مقاومت از درس های اصلی ماه مبارک رمضان است، هنگامی که انسان در ماه رمضان به سبب روزه داری، دچار سختی میشود، صبر و تحمل در سختی ها و استقامت در مقابل دشمن درونی و بیرونی خود را می آموزد.

قزوین _حجت‌الاسلام والمسلمین شجاعی مهر ،مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه امام حسن (ع) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین به مناسبت ماه مبارک رمضان عنوان کرد: برکات و فضائل ماه مبارک رمضان اختصاص به مؤمنین و مسلمین ندارد. بلکه همه مخلوقات عالم متنعم از این فضیلت الهی می شوند. خداوند در این ماه سفره رحمت خود را گسترانده و درهای غضب ، خشم و عذاب را مسدود ساخته و شیاطین انس و جن ,قادر بر گمراه کردن و آلوده کردن بشر و انسان نیستند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه ناحیه امام حسن مجتبی ع ادامه داد: صبر و مقاومت از درس های اصلی ماه مبارک رمضان است، هنگامی که انسان در ماه رمضان به سبب روزه داری، دچار سختی میشود، صبر و تحمل در سختی ها و استقامت در مقابل دشمن درونی و بیرونی خود را می آموزد.

همانگونه که امام خمینی ره در سخنی خطاب به دشمنان ملت ایران فرمودند: ما را تهدید نکنید، ما فرزندان رمضان هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین شجاعی مهر در ادامه افزود: روزه داری در ماه مبارک رمضان، تمرینی است برای اینکه انسان اراده خود را در برابر هواهای نفسانی و شیاطین انس و جن تقویت کند تا در تمامی عمر خود و ماه های سال در مقابل خواسته ها و شهوت های نفسانی مبارزه و مقاومت کند. 

نماینده ولی فقیه خاطر نشان کرد: در این ماه باید بیشتر با قرآن کریم انس گرفت و به این حصن حصین پناه برد که نتیجه آن طبق فرموده پیامبر اسلام (ص) ، خویشتن داری ، کنترل زبان ، نگاه ، فکر و اندیشه در مقابل فعل حرام است. در حوزه سپاه و بسیج پیش بینی شده تا در راستای تحقق ارزشهای ماه مبارک رمضان ، برنامه هایی از جمله محافل انس با قرآن و ... برگزار گردد.

حجت الاسلام و المسلمین شجاعی مهر حماسه روز قدس را به عنوان مهندسی اعجازگونه امام خمینی (ره) نامید که باعث انسجام درونی جهان اسلام در برابر رژیم جعلی اسرائیل ، این غده سرطانی شده است. این حرکت باعث تقویت روحیه استکبارستیزی شده که یکی دیگر از ویژگی های ماه رمضان است.

نماینده ولی فقیه در انتها ابراز امیدواری کرد: با توجه به رهنمود ها ، منویات و مدیریت مقام معظم رهبری مدظله العالی و توجه به شعار سال ، روز به روز شاهد رشد و شکوفایی انقلاب در تمامی عرصه ها بویژه عرصه اقتصادی باشیم .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید