حضرت آیت الله خامنه ای :روز ولادت نبىّ بزرگوار اسلام، روز تدبّر در برکات بی پایان این مولود مکرّم است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      

حضرت آیت الله خامنه ای: ولادت پیغمبر اکرم (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) روحی بود که در کالبد دنیای مرده‌ی آن روز دمیده شد

      
فرمانده سپاه قدس گیلان نقش خانواده شهدا درگسترش الگوی ایثاردر جامعه را بسیار مؤثر دانست و گفت: صبر و استقامت خانواده ‌های شهدا برای نسل‌ های آینده الگو خواهد شد و در پیشگاه خداوند متعال محفوظ است.
کد خبر: ۹۵۰۳۶۸۹
|
۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از رشت، سردار محمد عبدالله‌پور امروز در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم و امنیت در حسینیه حضرت اباالفضل العباس(ع) سپاه قدس گیلان با بیان اینکه تکریم خانواده شهدا و ایثارگران فرهنگ ایثار را در جامعه تقویت می‌کند، اظهار کرد: شهدا، جانبازان و ایثارگران از سرمایه‌های اصلی ایران اسلامی هستند و امروز ما عزت، امنیت و اقتدار کشور را مدیون این عزیران هستیم.

وی با تأکید بر نقش ویژه شهدا در استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفاظت از امنیت جامعه گفت: شهدا، عزیزترین سرمایه خود که جان‌شان بود را در راه خدمت و دفاع از مردم و مملکت و دین خود نثار کردند.

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: اگر کسی انصاف داشته باشد می‌داند که خانواده‌های شهدا چه کار بزرگی انجام دادند و باید قدردان آنان باشیم.

سردارعبدالله‌پور نقش خانواده شهدا درگسترش الگوی ایثاردر جامعه را بسیار مؤثر دانست و بیان کرد: صبر و استقامت خانواده ‌های شهدا برای نسل‌ های آینده الگو خواهد شد و در پیشگاه خداوند متعال محفوظ است.

وی با اشاره به بازگو کردن ویژگی‌های شخصیتی شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم و امنیت در کشور تصریح کرد: در این دوران پمپاز رسانه‌ای که استکبار به دنبال کمرنگ جلوه دادن نقش ایثار و شهادت در جامعه است، جوانان این مرز و بوم با نثار خون‌های پاک خود باعث سربلندی ایران اسلامی و تشیعه در کشورهای اسلامی شدند.

پایان پیام/

ارسال نظرات