۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
22:35
کد خبر : 9503793
۲۱:۴۱

۱۴۰۲/۰۱/۲۲

بهره مندی ۳۰ هزار دانش آموز خوزستانی از برنامه های تابستانه

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان : ۳۰ هزار دانش آموز خوزستانی در پایگاه‌های تابستانه اوقات فراغت از فعالیتهای آموزشی بهر مند می شوند.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، مسعود حمیدی نژاد امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تابستان امسال با یک نگاه ویژه؛ برای اولین بار و متمرکز طرح جامع مدیریت اوقات فراغت دانش آموزان و با پوشش ۳۰ هزار دانش آموز خوزستانی نواحی چهارگانه اهواز و با محوریت دانش آموزان ابتدایی دختر برگزار خواهد شد.

 

بهره مندی ۳۰ هزار دانش آموز خوزستانی از برنامه های تابستانه

 

وی در ادامه با اشاره به وجود ۵۰ هزار دانش آموز پایه دوازدهم در استان خوزستان؛ خاطرنشان کرد: امسال علاوه بر برگزاری آزمون پایانی بالغ بر ۲۰ هزار داوطلب متقاضی طرح ترمیم نمره نیز اضافه شدند. همچنین ۵۴۰ حوزه اجرا در سراسر استان فعال خواهد بود و امسال به دنبال آن هستیم تا تصحیح به صورت الکترونیکی صورت گیرد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در ادامه با اشاره برگزاری جشنواره قرآن؛ عترت و نماز استان خوزستان در دو مرحله قطبی و نخبگان؛ خاطرنشان کرد: مرحله قطبی این جشنواره با حضور ۳ هزار ۶۰۰ دانش آموز خوزستانی در ۳ شهر رامشیر و لالی و کارون برگزار شد و در نهایت برگزیدگان این جشنواره در بازه زمانی ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در گتوند و جشنواره نخبگان حضور خواهند یافت.

 

حمیدی نژاد گفت: طرح جامع شناسایی معلمان نمونه از ۱۶ اسفندماه سال گذشته و با آغاز به کار سامانه متمرکز آن آغاز شد که در ادامه این طرح معلمان فرصت یافتند تا مدارک خود را بارگذاری کنند و پس از آن ارزیابان تخصصی مستندات ۶ هزار و ۴۴۱ معلم را بررسی کردند و در نهایت نزدیک به ۲ هزار معلم به مرحله منطقه‌ای راه یافتند و در مرحله کنونی طرح بالغ بر ۱۸۹ نفر از معلمان شرکت کننده در این طرح به مرحله استانی راه یافتند .

 

این آثار پس از داوری و ارزیابی مستندات به مرحله کشوری راه خواهند یافت. همچنین در راستای این طرح یک رویداد و پوشش ملی تحت عنوان "الف تا" در حال برگزاری است و معلمان ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه خود را در سامانه این طرح بارگذاری می‌کنند تا پس از داوری نسبت به معرفی ایده اقدام گردد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید