حمید زمانی یادآوری کرد، با آن که شب گذشته مردم آخرین شب قدر این ماه مبارک رمضان را احیا گرفته و شب زنده داری کرده بودند و تا پاسی از نیمه شب بیدار بودند باز هم پای آرمانهای انقلاب اسلامی که همان دفاع از مظلومان و به خصوص مبارزه با رژیم صهیونیستی است ایستادند و در راهپیمایی این روز حضور یافتند.
معاون استاندار تهران ادامه دادند،این تقارن مبارک از آن رو رخ داد که ممکن بود عید سعید فطر در دیگر کشورهای اسلامی با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در ایران متقارن شود، با این وجود برای روزه دارانی که شب را به عبادت و راز و نیاز با پروردگارشان پرداخته بودند امروز روز مهمی بود و روزه داران و نمازگزاران شهرستان ری با حضور در این راهپیمایی برگ زرین دیگری در تاریخ وفاداری به آرمان های انقلاب اسلامی به ثبت رساندند.
وی تاکید کرد: بدون شک با این عزم راسخی که مسلمانان برای نابودی رژیم سفاک صهیونیستی دارند دور نیست روزی که شاهد فروپاشی این رژیم کودک کش باشیم، امروز با اختلافات داخلی شکل گرفته در این رژیم غاصب بوی نابودی و فروپاشی آن به مشام می رسد.