به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، علی نجفی در گفتگو با خبرنگاران گفت: این گلخانه با هدف تکمیل زنجیره تولید، تامین علوفه تازه در تمام فصول سال، کاهش فشار به مراتع و منابع طبیعی و صرفهجویی در مصرف آب احداث شده و محصولاتی همچون جو، خلر و اسپرس که یک هفته پس از کشت قابل بهره برداری بوده و برای مصرف دامها مورد استفاده قرار می گیرند در این محیط قابل کشت است که منجر به افزایش شیردهی، تولید گوشت و تولید مثل در دام ها می شود.
وی در ادامه افزود: از آنجایی که تولید علوفه هیدروپونیک برای خوراک دام به دلیل آن که در تمام طول عمر دام و بطور متداول قابل اجراست، اهمیت زیادی دارد.
نجفی ادامه داد: علوفه هیدروپونیک یک جیره سالم است که در این سیستم هیچ گونه سم و آفت کشی مورد استفاده قرار نمیگیرد و همین امر باعث سلامتی بالای دام خواهد شد.