۱۰ / تير / ۱۴۰۴ - 01 July 2025
10:55
کد خبر : 9505480
۱۰:۳۸

۱۴۰۲/۰۱/۲۸

ترویج عفاف و حجاب به همت بانوان پایگاه عفاف ابوالعباس در ماه مبارک رمضان

به همت حوزه بسیج خواهران ام البنین باغملک و پایگاه عفاف برنامه های متنوع فرهنگی و جهادی در طول ایام ماه مبارک رمضان اجراشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از باغملک خانم حبیبی فرمانده این پایگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک گفت: حدود 50 نفر از خواهران بسیجی به صورت روزانه در حسینیه به تلاوت و ختم قرآن می پردازند.

وی اظهار داشت: از جمله این فعالیت‌ها می توان به اطعام و افطاری خانواده های نیازمند،افطاری دختران روزه اولی با هدف ترغیب و تشویق توسط کلیه پایگاه ،توزیع و پخت نان توسط خواهران بسیجی جهادگر ، برگزاری روزانه جلسه ختم قرآن کریم،آموزش احکام،و شرح ادعیه که مورد استقبال خوب اهالی منطقه ابوالعباس واقع شده است

 

 

خانم حبیبی تحکیم بنیان خانواده ها و توسعه مشاغل خانگی را رویکرد اصلی پایگاه عفاف بسیج خواهران دانست و پایگاه به صورت مستمر و جدی با برگزاری کلاس های آموزشی در حوزه خانواده با محوریت دختران و مادران با استفاده از اساتید دانشگاه و مشاوران برجسته به کاهش معضلات و آسیب های جامعه در قشر بانوان کمک کرده اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید