۳۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 22 September 2026
۰۵:۱۲
کد خبر : 9506299
۲۲:۲۷

۱۴۰۲/۰۱/۳۱

جلسه شورای بسیج صنعت و معدن با حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه دانشجویی در اهواز

جلسه شورای بسیج صنعت و معدن با حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه دانشجویی 
در اهواز
جلسه مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه دانشجویی در شورای بسیج صنعت و معدن  به همراه مسئول و کارکنان آن اداره در اهواز برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه دانشجویی: حجت الاسلام و المسلمین سید سلمان رایگان در جمع روزه داران و مسئولین صنعت و معدن نکاتی پیرامون سنت های الهی و سرنوشت انسان،سخنانی ایراد نمود.

وی در ابتدا گفت: یکی از سنت های الهی،قانون تغییر در سرنوشت است که اجراء نمی شود مگر اینکه خود انسان خلاف سنت های الهی عمل کند. 

رایگان عنوان کرد: سه صفت الهی،علم،قدرت و حیات را همه موجودات دارند و اگر کسی از خداوند دوری کند عالم نسبت به او واکنش نشان میدهد. 

مسئول نمایندگی ولی فقیه ناحیه دانشجویی ادامه داد: گاهی میبینیم واکنش آسمان نسبت به انسانها کم بارانی است یا واکنش زمین نروییدن یا روییدن است و اینها می توانند عکس العمل عالم نسبت به رفتار انسانها باشند 

در پایان از زحمات مسئول بسیج و کارکنان آن سازمان تقدیر و تشکر بعمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید