۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
09:21
کد خبر : 9506304
۱۱:۱۳

۱۴۰۲/۰۱/۳۱
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس آذربایجان‌ شرقی:

مردمی کردن برنامه‌های دفاع‌مقدس باید در اولویت قرار گیرد

تبریز- مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس آذربایجان‌ شرقی گفت: مردمی کردن برنامه‌های دفاع‌مقدس و مقاومت باید در اولویت قرار گیرد و تحقق آن امری ضروری و حتمی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رضا عباسی در جلسه کارگروه تخصصی فرهنکی، اجتماعی و رسانه ای شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان، اظهار داشت، تبیین حماسه‌های دفاع‌مقدس و مقاومت در شرایط خیلی حساس بوده و باید بطور جدی پیگیری شود.

وی با تاکید بر داشتن نوآوری، خلاقیت، ابتکار و ماندگاری در اجرای برنامه‌های ارزشی و فرهنگی، خاطر نشان کرد: مردمی کردن برنامه های‌دفاع مقدس و مقاومت باید در اولویت قرار گیرد و تحقق آن امری ضروری و حتمی است.

دریادار عباسی با بیان اینکه انتقال غنی فرهنگ دفاع‌مقدس به جوانان و نوجوانان بسیار با اهمیت است، افزود: آموزش و پرورش نقش مهمی در این راستا دارد و امیداوریم با هم افزایی، تعامل و همکاری بتوانیم این وظیفه را به خوبی ایفا کنیم.

وی همچنین به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر اشاره و خاطر نشان کرد: تولید محتوای دیجیتال و انتشار آن به طور وسیع در شبکه‌های اجتماعی از نیازهای ضروری است و این امر مشارکت کلیه دستگاه‌های سطح استان را می‌طلبد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید