۰۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 24 May 2025
18:17
کد خبر : 9506351
۱۳:۳۳

۱۴۰۲/۰۱/۳۱

حضور تیم تذکر لسانی خواهران بسیجی در فروشگاه جانبازان قم

در راستای احیا و عمل به فریضه امربه‌معروف و نهی از منکر تیمی از خواهران بسیجی باهدف تذکر لسانی در فروشگاه جانبازان حضور پیدا کردند.

حضور تیم تذکر لسانی خواهران بسیجی در فروشگاه جانبازان قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، گروه امربه‌معروف و نهی از منکر پایگاه حنانه مزین به نام مبارک حضرت ابالفضل العباس علیه الاسلام ، جهت امربه‌معروف در فروشگاه جانبازان حضور یافتند.

یکی از خواهران آمر در خصوص اقدامات انجام‌شده در این مدت در فروشگاه جانبازان عنوان کرد: طبق بیان مبارک مقام معظم رهبری، تذکر لسانی واجب شرعی و وظیفه همگانی است و ما در این مدت تمام سعی خود را در راستای اقامه این واجب دینی و تغییر وضعیت پوشش و عفاف و حجاب در محدوده‌ی گشتی خود انجام داده‌ایم.

حضور تیم تذکر لسانی خواهران بسیجی در فروشگاه جانبازان قم

وی افزود: در قالب این اقدام طرح‌های تشویقی برای دختران محجبه و تبلیغی و ترغیبی برای بانوان شل حجاب با اهدای گیره‌های حجاب همراه پیام‌های کوتاه صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در کنار تذکر لسانی نیاز به پشتوانه قانونی و محکم در برخورد با معدود هنجارشکنان وجود دارد تا آمرین بتوانند با خیالی راحت و با حس امنیت و پشتوانه بیشتر به فعالیت‌های خود ادامه دهند و بابت اقدامات صورت گرفته اخیر، در برخورد با هنجارشکنان ابراز خرسندی کرده و خواستار ادامه‌دار بودن این حمایت‌ها و برخوردهای قانونی شدند.

انتهای پیام / غفوری


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید