۱۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 02 April 2025
02:59
کد خبر : 9506574
۱۴:۲۱

۱۴۰۲/۰۲/۰۱
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان‌های رزن و درگزین:

سربازی تمرینی برای مسئولیت پذیری جوانان در عرصه‌های مختلف است

همدان-فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان‌های رزن و درگزین گفت: سربازی تمرینی برای مسئولیت پذیری جوانان در عرصه‌های مختلف زندگی اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ فرهاد شیرزاد در ضیافت افطاری سربازان در سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان‌های رزن و درگزین به بیان اهمیت نقش و جایگاه سرباز و خدمت سربازی پرداخت و  ضمن تقدیر از زحمات سربازان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اظهار کرد: سربازی تمرینی برای مسئولیت پذیری جوانان در عرصه‌های مختلف زندگی اجتماعی است.

وی افزود: خدمت سربازی با وجود سختی‌ها و مشکلات، لحظات شیرین و لذت بخش فراوانی دارد و محیط سربازی تمرینی برای مسئولیت پذیری جوانان در عرصه‌های سخت و دشوار زندگی اجتماعی است.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان‌های رزن و درگزین در ادامه با اشاره به احادیث دینی متعدد در رابطه با نگهبانی در راه خدا، سربازان را حافظان امنیت اجتماعی عنوان کرد و گفت: طبق حدیث پیامبر(ص) یک شب نگهبانی دادن در راه خدا برتر است از هزار شبانه روز که شب‌هایش به عبادت و روزهایش به روزه داری سپری شود و سربازان با انجام وظایف و مسئولیت‌های مختلف از جمله نگهبانی و حراست، حافظان امنیت اجتماعی امروز جامعه ما هستند.

وی در ادامه هدف از انقلاب اسلامی را زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج) خواند و سربازان را زمینه‌سازان ظهور آن حضرت دانست و از سربازان خواست خالصانه و با نیت پاک در راستای زمینه‌سازی تلاش کنند.

شیرزاد سپاه را یکی از پاک‌ترین نهادها که بر پایه خون شهدا ساخته شده است، عنوان کرد و گفت: نهال انقلاب اسلامی به وسیله خون شهدا تبدیل به درخت تنومند شده که توانسته در مقابل استکبار جهانی از جمله آمریکا ایستادگی کند و همین امر سبب ایجاد دسیسه‌ها و نقشه‌های شوم دشمن در راستای آسیب زدن از طریق جنگ نرم و تغییر نگرش فکری و ذهنی سربازان نسبت به خدمت مقدس سربازی شده است.

وی در ادامه مجموعه سپاه را یک مجموعه پاک که در آن امورات تربیتی انجام می‌شود، دانست و افزود: دو سال زمان سربازی بسیار ارزشمند است بنابراین تلاش کنید ضمن انجام خدمت مقدس سربازی از هر فرصتی در این دو سال برای مهارت افزایی و افزایش سطح دانش خود برای رسیدن به شخصیت اجتماعی موفق استفاده کنید.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان‌های رزن و درگزین در ادامه هدف از آفرینش انسان را رسیدن به بندگی و عبودیت الهی دانست و جوانی را فرصت مناسبی برای رسیدن به این هدف عنوان کرد و از سربازان خواست که از راه‌های مختلف دینی از جمله نماز با طمانینه و احترام به پدر و مادر و تلاش برای جلب رضایت الهی و رسیدن به این هدف تلاش کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید