خبرهای داغ:

شهید حجازی تمام عمرش را در راه اهداف انقلاب سپری کرد

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر در مراسم گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار محمد حجازی در این سپاه گفت: شهید محمد حجازی تمام عمرش را در راه اهداف انقلاب اسلامی سپری کرد.
کد خبر: ۹۵۰۶۶۷۲
|
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، حجت الاسلام سید عبدالرضا هاشمی با اشاره به عملکرد انقلابی درخشان شهید حجازی در طول عمر خود افزود: سرلشکر شهید حجازی تمام عمر خود را در راه اعتلای دین و اهداف انقلاب اسلامی سپری کرد و نمره قبولی در عملکرد خود را در پیام فرمانده خود حضرت امام خامنه‌ای حفظه الله تعالی دریافت نمود.
این مسئول در ادامه اظهار کرد: خوشا به سعادت چنین مردانی که پاداش مجاهدت‌های خود را ختم به شهادت و آن هم در نوع یک عمر تحمل درد‌های ناشی از جانبازی از خدای خود دریافت می‌کنند.
وی در ادامه با اشاره به بهترین نوع زندگی برای انسانی که به دنبال سعادت است اذعان کرد: بهترین نوع زندگی برای انسانی که به دنبال سعادت است با الگوپذیری از سیره شهدای عزیزی همچون حجازی‌ها و سلیمانی‌ها امکان پذیر است.
انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار