۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
02:32
کد خبر : 9507500
۱۱:۳۵

۱۴۰۲/۰۲/۰۶
فرمانده سپاه بهشهر:

نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه موجب پیشرفت زن و مرد مسلمان می‌شود

ساری-فرمانده سپاه بهشهرگفت:نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه موجب پیشرفت زن و مرد مسلمان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، سرهنگ جناسمی فرمانده سپاه بهشهر در جمع روسای اتحادیه های صنفی و اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف گفت:نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه موجب پیشرفت زن و مرد مسلمان می‌شود.

سرهنگ جناسمی به لزوم توجه جدی به فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی تاکید کرد و افزود: امروز دشمن نسبت به تنزل جایگاه زن در جامعه با برنامه ریزی وارد شده و  بی بند و باری را به عنوان آزادی مطرح کرده است.

فرمانده سپاه بهشهر در ادامه با تاکید بر هوشیاری و ورود جدی اصناف برای برهم زدن نقشه دشمنان، تصریح کرد:اصناف می توانندبا هوشیاری توطئه های دشمنان را خنثی کنند و جلوی آسیب اجتماعی خانواده‌ها را بگیرند.

نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه هویت زن و مرد مسلمان را تضمین می‌کند

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید