۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
01:40
کد خبر : 9507810
۱۰:۱۶

۱۴۰۲/۰۲/۰۸
فرمانده سپاه میانه:

سپاه و بسیج، پیشگام جهاد و قدرت آفرینی برای اسلام هستند

تبریز- فرمانده سپاه میانه، سپاه را نیرویی مقتدر برای هموار سازی مسیر رشد و توسعه اسلام و انقلاب عنوان کرد و گفت: سپاه و بسیج، پیشگام جهاد و قدرت آفرینی برای اسلام و انقلابند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی در آیین گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و سالروز تاسیس سپاه، ضمن تبریک این هفته از اجرای برنامه‌های متنوع و متعدد در هفته آتی خبر داد.

وی اظهار داشت: این هفته، فرصتی بسیار مغتنم جهت تبیین گری و آگاهی بخشی است و مهمترین رسالت و ثمره تلاش و مجاهدت شهید این هفته _ شهید مطهری _ جهاد تبیین و مبارزه با افکار و اعتقادات انحرافی و التقاطی بود.

بیرامی با بیان اینکه استقرار و استواری اسلام بدون جهاد، و پیشرفت و توسعه بدون قدرت، ناممکن است، ابراز کرد: امروز به برکت نیروهای نظامی مقتدر، امنیت جامعه به بهترین نحو برقرار است و کشور در سایه این امنیت در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته است اما شرایط جامعه شرایط بسیار حساسی است و تبیین گری از اهمیت والایی برخوردار است.

   فرمانده سپاه میانه با بیان اینکه دشمن هرگز نمی خواهد که اسلام و انقلاب رشد و گسترش یابد، اضافه کرد: دشمنی دشمن هرگز تمام شدنی نیست و غفلت از این موضوع می تواند آسیب های بسیار جدی و خطرناکی را متوجه نظام و آحاد جامعه کند.

   بیرامی فضای مجازی را بستری عظیم برای تحرکات دشمن علیه اسلام و انقلاب دانسته و متذکر شد: غفلت از دشمن موجب سقوط در تمامی زمینه ها خصوصا در زمینه های دینی و اعتقادی می شود که این سقوط، سقوطی جبران ناپذیر است.

   آیین گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه، و هفته عقیدتی سیاسی در بین کارکنان سپاه میانه برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید