به گزارش خبرگزاری بسیج، همزمان با قرارگرفتن در آستانه سالروز شهادت علامه متفکر، شهید مرتضی مطهری (ره) و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج و نیز روز معلم، حجت الاسلام نقی محمدی تبار مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان در نماز جمعه شهر راز سخنرانی کرد.
حجت الاسلام محمدی تبار مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه ناحیه مقاومت بسیج رازوجرگلان با تبریک هفته عقیدتی سیاسی و روز معلم اظهار داشت:در دوره های مختلف تاریخ بشریت اندیشمندانی در عرصه های فرهنگ،علم و دانش متحمل زحماتی شدند که امروز ایران اسلامی در عرصه تربیت دانشمند و موفقیت های علمی از کشورهای برتر دنیا است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج رازوجرگلان با بیان اینکه شهید مطهری از نمونه های بارز این اندیشمندان است که الگویی برای جامعه بشریت بوده و برای انقلاب تلاش بسیاری کردند ادامه داد: ایشان از نوادر زمان خود بود که حضرت امام خمینی(ره) در خصوص مقام ومنزلت این اندیشمند فرمودند:"وی درختی پرثمر و فرزند عزیز برای من و ایشان پشتوانه ای محکم برای حوزه های دینی وعلمی و خدمتگزاری سودمند برای ملت و کشور بود.
وی با اشاره به رسالت خطیر سپاه پاسداران در خصوص ارتقا مسائل عقیدتی وسیاسی در بین جامعه تصریح کرد:سپاه با اجرای برنامه های عقیدتی وسیاسی بدنبال تبیین راه شهید مطهری و این حرکت عظیم است.
ایشان در پایان اظهار داشت ؛هفته عقیدتی سیاسی فرصت مناسبی است که حرکت عظیم شهید مطهری و بصیرت افزایی در میان اقشار مختلف مردم تبیین شود.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |