۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
18:17
کد خبر : 9508587
۱۱:۴۵

۱۴۰۲/۰۲/۱۱
رئیس اداره بهداشت بیمه های اجتماعی و درمان کمیته امداد استان زنجان خبر داد:

۷۶۵ نفر از مددجویان کمیته امداد زنجان در سال گذشته بینایی سنجی شدند

رئیس اداره بهداشت بیمه های اجتماعی و درمان کمیته امداد استان زنجان گت: بر اساس آمارهای موجود، طی سال گذشته ۷۶۵ نفر از مددجویان زنجانی، تحت معاینات بینایی‌سنجی قرار گرفتند.

۷۶۵ نفر از مددجویان کمیته امداد زنجان در سال گذشته بینایی سنجی شدند

به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛ شهروز ادیب فر اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه‌های بهداشتی و درمانی برای مددجویان کمیته امداد طرح بینایی سنجی برای آن‌ها اجرا شد.

وی بیان کرد: بر اساس آمار‌های موجود، طی سال گذشته ۷۶۵ نفر از مددجویان زنجانی، تحت معاینات بینایی‌سنجی قرار گرفتند.

رئیس اداره بهداشت بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه بینایی‌سنجی مددجویان تحت حمایت با اولویت مجریان طرح‌‎های اشتغال و دانش‌آموزان انجام می‌شود، بیان کرد: بررسی نارسایی‌های بینایی، تشخیص و تصحیح عیوب انکساری چشم، چگونگی تصحیح و بهبود چشم‌های آستیگمات و نامنظم یا دارای انحرافات آشکار و غیر آشکار، از جمله اقدامات انجام شده است.

وی در ادامه گفت: تشخیص دید غیر طبیعی و بهبود آن توسط عدسی‌های مختلف و عینک، تشخیص ارتباط ضایعات بدنی و مغزی با بینایی و چگونگی تاثیرات این ضایعات بر بینایی از دیگر اهداف اجرای طرح محسوب می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید