به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ فرمانده حوزه مقاومت بسیج برادران امام علی علیه السلام شهر اردل گفت: به اتفاق امام جمعه شهرستان اردل به مناسبت هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، دیدار با خانواده معلم شهید ایرج خسرویان در روستای سرچاه برگزار شد.
گفتنی است؛ حجت الاسلام والمسلمین مجتبی محمدی در این دیدار با گرامیداشت مقام معلم و ایام شهادت علامه مرتضی مطهری، گفت: شهدای معلم، تعلیم و تربیت را با اقدام به موقع خود و حضور در جبهه های حق علیه باطل به همگان آموختند.
وی افزود: معلمان شهید نشان دادند که ارزش علم و تربیت این است که زمان شناس باشیم و به وظایف و تکالیف انسانی و اسلامی خود عمل کنیم .
شایان ذکر است؛ درپایان این دیدار با اهدای لوح تقدیر از خانواده معلم شهیدایرج خسرویان تجلیل به عمل آمد.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |