شهید مطهری الگوی معلمان و مربیان در موضوع جهاد تبیین باشد/ انتظار معلمان، توجه مسوولان جهت رفع مشکلات آنهاست
قزوین_ به گزارش بسیج، معلمی شغل مقدسی است و معلم واقعی مقامی بس والا و مقدس دارد که اگر به رسالت خطیر خود پایبند باشد از همه مشاغل ممتاز تر است و احترام و تکریم او در سلسله تکریم به انبیاء و اولیای الهی بر همه افراد بشر لازم است. رئیس جمهور فقید شهید رجائی، که خود یک معلم متعهد و مکتبی بود، در وصف معلم چه زیبا گفت: ( معلمی شغل نیست، عشق است، علاقه است، هنر است، ایثار است و فداکاری، اگر از آن به دیده شغل می نگری رهایش کن و اگر عشق توست بر تو مبارک باد).
معلم انسان وارسته ای است که آنچه را که خود از علم و دانش آموخته، همه را در طبق اخلاص به فرزندان جامعه تعلیم می دهد. معلم، انسان متعهدی است که با صداقت، خدمت، راهنمائی و ارشاد خود می تواند به عنوان عنصری از نظام آموزشی و نهاد های تحصیلی، به مقام استادی انسان ساز نایل گردد. معلم واقعی به درستی می داند که شغل او با مشاغل دیگر بسیار تفاوت دارد. بدون تردید، بیدارسازی و تعلیم انسان مهمترین رسالتی است که او بر دوش دارد و در هیچ شرایطی نباید از زیر بار این مسئولیت سنگین شانه خالی کند، چون جامعه و سرنوشت آینده آن همواره در دست کسانی بوده و خواهد بود که در مکتب معلم تعلیم و تربیت شده و خواهند شد.
خبرنگار خبرگزاری بسیج به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم و تقارن آن با هفته عقیدتی سیاسی در سپاه گزارشی از یکی از مربیان عقیدتی سیاسی سپاه تهیه کرده که خواندن آن خالی از لطف نیست. علی اکبر کرمی مربی عقیدتی سیاسی در تیپ ۸۲ سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین که حدود ده سال است بازنشسته شده و اینک در خدمت بسیج است.
سرهنگ پاسدار علی اکبر کرمی، مربی جانباز و پیشکسوت شهرستان البرز درگفتگوی ویزه با خبرنگار بسیج، ضمن تبریک هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج و گرامیداشت سالروز شهید مطهری بیان کرد: روز شهادت شهید مطهری به نام روز عقیدتی سیاسی در سپاه نامگذاری شده است. شهید مطهری شخصیت بزرگی در جهان اسلام دارد آنچنان که امام راحل در خصوص این علامه شهید فرمودند: «تمام آثار شهید مطهری بدون استثنا مورد تایید اینجانب می باشند». همچنین مقام معظم رهبری نیز در مورد این شهید بزرگوار فرمودند؛: «آثار شهید مطهری مبنای تشکیل جمهوری اسلامی ایران است». با توجه به شخصیت برجسته و تاثیرگذار این علامه شهید و شخصیت برجسته جهان اسلام، لازم است مسئولان و جوانان و دانشجویان و همه اقشار جامعه، شهید مطهری را الگوی خود قرار دهند.
وی به ویژگی های شهید مطهری اشاره و عنوان کرد: شهید مطهری مبانی دینی و اعتقادی اسلام را به صورت صریح و روشن برای جوانان و دانشجویان و برای همه کسانی که دغدغه مند انقلاب است بیان کرد. آثار ایشان در قالب سخنرانی ها و کتاب ها، می تواند مبنای فکری جوانان و نوجوانان کشور باشد. شهید مطهری از اعضای اصلی شورای انقلاب اسلامی بودند و به خاطر همین تاثیری که در جوانان و ملت ایران داشت متاسفانه منافقین دست به ترور شخصیتی و ترور فیزیکی ایشان زدند.
سرهنگ کرمی در ادامه عنوان کرد: استاد مطهری در تبیین حقایق و حقیقت انقلاب اسلامی تلاش بسیار زیادی کرد و امروز هم مربیان عقیدتی سیاسی و معلمان عزیز باید در جهاد تبیین، شهید مطهری را الگوی خود قرارد دهند. همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند:«جهاد تبیین یک جهاد قطعی ضروری و واجب است»، لذا معلمان نیز باید مسائل و حقایق سیاسی و اجتماعی را برای جوانان و نوجوانان و خانواده ها تبیین کنند تا بتوانیم بخشی از دغدغه رهبر انقلاب در موضوع جهاد تبیین را بکاهیم.
مربی نخبه جانباز افزود: دانش آموزان امانت های مردم در دست معلمان هستند و ما در جایگاه یک معلم باید توجه کنیم که آیا به وظیفه معلمی خود خوب عمل کرده ایم یا نه؟ آیا به عنوان مربی عقیدتی سیاسی به وظیفه خود عمل کرده ایم ؟ وظیفه معلم و وظیفه مربیان عقیدتی سیاسی هدایتگری و روشنگری است و باید وظیفه هدایت گری که همان عمل به دستورات خدا و پیامبران و امامان معصوم است را تبیین و اجرا کنیم.
پیشکسوت مربی درپایان به انتظارات معلمان از مسئولین اشاره کرد و گفت: در بحث معیشت معلمان گرانقدر، مسئولین کشوری و استانی که می توانند مشکل معیشتی معلمان را حل کنند، با توجه به قانونی که در این رابطه تصویب شده عمل کنند تا معلمان عزیز با فراغ بال به رسالت تربیت نسل آینده که سکان دار اداره کشور است عمل نمایند.
به گزارش بسیج، معلمی عشق به تعلیم، عشق به تربیت، عشق به هدایت، عشق به خدمت بی منت و همین عشق های واقعی است که معلم فداکار شفتی را وا می دارد که با سوختن جان شیرین خود، گروهی از دانش آموزان کلاس خود را از میان شعله های آتش و از مرگ حتمی نجات دهد و همین عشق است که معلم کردستانی را وادار می سازد تا برای کاهش رنج و آلام دانش آموز سرطانی کلاس که موهای سرش ریخته بود خود نیز موهای سرش را بتراشد و نیز اقدام آن خانم آموزگاری که برای خرید کلیه دانش آموز بیمارش، جواهر آلات عروسی خود را می فروشد و اینها نمونه هایی از یک عشق پاک و واقعی است.
انتهای پیام