سال 1402 برای کشور ما سال مهمی است/ باید برای حضور حداکثری مردم در انتخابات تلاش کنیم
به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سردار علی ملک شاهکوهی فرمانده سپاه نینوا در نشست جهاد تبیین پاسداران ستاد سپاه نینوا گفت: سال 1402 برای کشور ما سال مهمی است لذا جهاد تبیین برای ما در سال انتخابات حائز اهمیت است چرا که دشمن روی انتخابات ما برنامه دارد و سمپاشی می کند تا حماسه حضور مردمی پیش نیاید.
وی افزود: همه باید دست به دست هم بدهیم تا حضور حداکثری را در انتخابات داشته باشیم همانند انتخابات 1400 علیرغم اینکه در ایام اوج کرونا قرار داشتیم اما مردم ما آنچنان حماسه ای آفریدند که دشمنان را مایوس کردند.
ملک شاهکوهی اظهار داشت: حضور حداکثری ، سلامت، رفاقت و رقابت ، چهار اولویت ما در انتخابات پیش رو می باشد و هر کسی که از فیلتر شورای نگهبان عبور کند برای ما مورد احترام است.
فرمانده سپاه نینوا تصریح کرد: ما با مردم با زبان کار صحبت می کنیم نه با زبان موعظه و نصیحت، یعنی با عمل ثابت می کنیم که انقلاب چه خدماتی به مردم و نظام کرده است، کمبودهایی داریم اما دستاوردهای انقلاب قابل شمارش نیست.
ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان گلستان خاطرنشان کرد: جهاد تبیین جزو ضروریات است، خدمات انقلاب را برای مردم بازگو کنید، اول هم از خانواده ، فامیل و دوستان خود شروع کنید چون خیلی از کارهای بزرگی که انجام می شود هنوز مردم در جریان نیستند و این می طلبد که بیان شود.
انتهای پیام/