به گزارش خبرنگار بسیج، رویداد ملی 《نان سالم و چالشهای آن》 با همکاری پارک علم و فناوری استان سمنان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور فعالان و متخصصین این حوزه از سراسر استان سمنان برگزار شد.
پخت نان، نگهداری و فرآوری آن و سلامت نان و جامعه از محورهای اصلی این رویداد ملی بوده است. در این رویداد یک روزه که در محل تالار خوارزمی دانشگاه ازاد دامغان برگزار شد، ارایههای تخصصی در زمینه پخت نان، سلامت نان و جامعه، اقتصاد نان و ... توسط اساتید و متخصصین هر حوزه ارایه شد. بدیهی است در دنیای امروز سلامت و امنیت غذایی از مهمترین ارکان یک جامعه است.
در میان مواد غذایی مختلف، نان یکی از پرمصرفترین و مهمترین موارد در زنجیرهی غذایی جامعه ایرانی است. وجود انواع نانهای سنتی و محلی در هر شهرستان و هر روستا و روشهای متنوع پخت آنها، پیوند نان با باورهای فرهنگی جامعه ایرانی و اهمیت آن در سلامت و اقتصاد جامعه و لزوم شناسایی ایدههای نو و نفوذ فناوریهای جدید در این حوزه از دلایل برگزاری این رویداد ملی عنوان شده است.
از دیگر بخشهای این رویداد میتوان به برگزاری جشنواره نانهای سنتی شهرستان دامغان و نمایشگاه نان و صنایع وابسته به آن اشاره کرد.
گفتنی است حضور در رویداد ملی «نان سالم و چالشهای آن» برای عموم آزاد بوده است.