۱۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 09 May 2025
19:47
کد خبر : 9512332
۱۲:۲۱

۱۴۰۲/۰۲/۲۴
به همت کانون‌های مساجد استان فارس؛

گوشت نذری بین نیازمندان توزیع می شود

با همکاری کانون‌های مساجد فارس از سوی موسسه «حضرت خدیجه (س)» در قم و برنامه تلویزیونی «سمت خدا» بیش از یک هزار و ۲۰۰ بسته گوشت نذری قربانی بین نیازمندان استان فارس توزیع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، برنامه توزیع گوشت نذری در سطح استان فارس امروز ۲۴ اردیبهشت ماه با همکاری موسسه «حضرت خدیجه (س)» در قم و برنامه تلویزیونی «سمت خدا» آغاز شده است که در محله های کم برخوردار شیراز و شهرستان های فیروزآباد، کوار، نورآباد، رستم استان اجرا خواهد شد.

بنا به این گزارش، این برنامه هر ۲ ماه یکبار در ماه های قمری اجرا می شود و تاکنون بیش از 22 تن گوشت قربانی نذری بین نیازمندان استان فارس توزیع شده است.

به گزارش بسیج، گوشت های نذری به تعداد یکهزار و 200 بسته یک کیلو و 500 گرمی با ارزش تقریبی قریب چهار میلیارد ريال است که در انتخاب مناطق توزیع، محوریت روستا های کم برخوردار و مناطق حاشیه نشین شهر و همچنین خانواده های نیازمند درنظر گرفته شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید